KAYSERİ / HACILAR - Hacılar Rasim Çetinkaya Halk Eğitimi Merkezi

Hacılar Rasim Çetinkaya Halk Eğitimi Merkezi

Yeni Mahelle Sanayi Caddesi Okul Sokak No.1/A Posta Kodu38210 Hacılar/KAYSERİ
Vizyon
Eğitim öğretim ve araştırma kalitesi ile tercih edilen,takım çalışmasını teşvik eden,katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip,geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş,kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan,evrensel değerlere saygılı,sürekli gelişen, iş başarımlarını sağlamış insanların yetiştirildiği tercih edilen bir merkez olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel ilkeleri doğrultusunda, yaygın eğitimin önemini özümsemiş, örgün eğitim sistemi dışına çıkmış vatandaşlarımıza yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vermek, piyasa şartlarına uyum sağlayabilecek bilgi ve tecrübeyi aktarmak, gelişmiş ülkelerin çalışma ve eğitim seviyesine ulaşmalarını sağlamak için var olan”Hayat Boyu Öğrenme” odaklı bir yaygın eğitim kurumuyuz.
Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
07.00-23.00